Одржана манифестација „Carstyling Show“ у Вршцу

У оквиру Вршачког спортског лета, на Тргу Светог теодора Вршачког, одржана је манифестација "Carstyling Show" у организацији "Wolfrace Racing Team-a", а уз подршку Града Вршца.

Девети пут по реду, Градски трг је угостио такмичаре из Србије и региона, који су изложили своје лимене љубимце и приредили празник за очи сваком љубитељу аутомобила. За најлепши аутомобил овогодишњег скупа, изабран је Мерцедес Дејана Томића из Београда, а пар гласова иза био је Никола Ђурин као и Никола Маравић. Теодора Јанковић са својим љубимцем узела је награду за најлепши аутомобил у власништву женске особе "Best lady car".

Ову манифестацију обележиле су посете познатих домаћих јутјубер-а Николе Јовановића познатијег као Мали сервисер, Дарка Грујовића "Team RS" и Николе Илића - Дебелог који су били за микрофоном у улози водитеља и спонзора и тиме употпунили ово такмичење, посебно на радост најмлађе вршачке публике. "Wolfrace Racing Team" се у име својих чланова захвалио суграђанима. као и свим учесницима на рекордној посети, а посебно Граду Вршцу на несебичној подршци у организацији, у нади да ће наредне године окупљање бити још масовније и атрактивније.

"Carstyling Show" је догађај у оквиру Спортског лета који смо чекали са великим нестрпљењем и судећи по коментарима наших суграђана, заиста је оправдао сва очекивања. Овогодишња посета је била рекордна како по броју возила, тако и по броју такмичара и овом приликом бих честитао нашем Аутомото клубу "Wolfrace Racing Team" на заиста одличној промоцији Града Вршца и на одличној промоцији аутомобилског спорта." изјавио је Марко Рашић, члан Градског већа за спорт и омладину.

Град Вршац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *