ПЛАНДИШТЕ: АКТИВ ЖЕНА ЈЕФИМИЈА ПОЗИВА ПОСЕТИОЦЕ НА ВЕЛИКИ НОВОГОДИШЊИ БАЗАР

дружење жена Јефимија из Пландишта, у сарадњи са удружењима жена и пензионера са територије Општине Пландиште, у суботу 17. децембра организује седми по реду традиционални Новогодишњи базар, у просторијама Kултурног центра у Пландишту, са почетком од 12 часова.

Ова традиционална манифестација окупља удружења са територије Општине Пландиште као и многобројне госте и посетиоце из суседних општина, са циљем да грађанима Општине Пландиште понуде нешто лепо пред новогодишње празнике, да се презентују народне рукотворине, стари занати, новогодишње ђаконије и све оно што предстојеће празнике чини лепшим.

“Ову пригодну прилику наша удружења су искористила да подрже велико хуманитарно деловање наших пријатеља који већ годинама прикупљају новогодишње пакетиће за малишане са Kосова и Метохије, па ће тако сви заинтересовани имати прилику да подрже ову лепу акцију и донирају слаткише. Искористила бих ову прилику да позовем све наше суграђане да нам се придруже и уживају у овим прелепим ђаконијама”, истакла је Наташа Бајић, представница Удружења жена Јефимија.

Извор: evrsac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *