URAGAN FREEBETOVA – AVIATOROV LET DONOSI MAGIČNU DOZU VRHUNSKIH BONUSA!

Meridian donosi Uragan Freebetova u drugoj polovini januara! Svakog dana je spremno 500 Freebetova, preuzmite svoju dozu!

Meridian nastavlja sa neodoljivim promocija i u drugoj polovini januara! Period darivanja je dodatno produžen, pa ćete moći da uživate u Uraganu Freebetova počevši od 16. pa sve do 31. januara.

Sve što se od vas traži jeste da se zabavite uz planetarno popularnu igru Aviator! Svakog dana će se raspodeliti čarobnih 500 Freebetova.

Kako do magičnih nagrada? 50 puta dnevno u trajanju od po 10 minuta padaće kiša freebetova za po 10 najbržih igrača. Vaš zadatak je samo da klikom na taster UZMI/CLAIM preuzmete svoju dozu.

U okviru sekcije Freebets u igri Avitaor možete preuzeti svoj freebet i iskoristiti ga kao ulog u nekom od sledećih poteza.

Ne propustite savršenu avanturu. Najbolja zabava tokom januara je rezervisana ekskluzivno za Meridian!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *