Уређење и санација приступних саобраћајница у општини Пландиште

У насељеном месту Пландиште започета је реализација пројекта уређења и санације приступних саобраћајница на локалним путевима. Целокупан пројекат обухвата комплетну санацију и асфалтирање улице Карађорђева (од улице пашњачка до кружног тока) и улице Војвођанска (од Хајдук Вељка до канала Багер).

У оквиру реализације пројекта уређења и санације путне инфраструктуре под називом „Рехабилитација саобраћајница у насељеном месту Пландиште“, Општини Пландиште укупно је опредељено 35.314.891,40 динара на основу конкурса коју је расписала Управа за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине.

„Уређење саобраћајница на територији Општине Пландиште је један од приоритета локалне самоуправе који је од суштинског значаја за све наште суграђане. Санација улице Карађорђева и крака улице Војвођанска је један од значајнијих пројеката који реализујемо захваљујући сарадњи са Управом за капитална улагања којим ћемо санирати врло фреквентне саобраћајнице у насељу Пландиште. Реализацијом овог пројекта настављамо са великим пројектом уређења саобраћајница на територији Општине Пландиште и ово је само почетак великих инвестиција на уређењу путне инфраструктуре у нашој општини“, изјавио је Јован Репац, председник Општине Пландиште.

Општина Пландиште

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *