Uživaš u Live Dealer igrama? Zabavi se i osvoji do 100.000 DINARA CASHBACK-a!!!

Ukoliko ste ljubitelji live dealer igara, čeka vas specijalno iznenađenje u Meridianu - uživajte u omiljenoj zabavi i osvojite 5% Cashback-a svake nedelje!

Period od 6. do 26. februara u Meridianu posebno će oduševiti ljubitelje live dealer igara. Pomenuti period vam može obezbediti vrhunski cashback!

Od vas se traži da uživate u odabranim live dealer igrama tokom nedelje, a ako ne budete imali uspeha, čeka vas povraćaj novca na vaš korisnički nalog u iznosu od 5%!

Ukoliko pretrpite gubitak u iznosu od 150.000 DINARA na nedeljnom nivou pomenuti CASHBACK je vaš! Maksimalan iznos CASHBACK-a koji možete osvojiti na ovaj način je 100.000 DINARA!

Obračunski period je ponedeljak-nedelja, dok će se povraćaj novčanih sredstava izvršiti utorkom u 15h, o čemu ćete biti obavešteni putem notifikacije na svom korisničkom nalogu.

Uživajte u tronedeljnoj live dealer avanturi i osvojite fantastične bonuse, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *