ВИДОВДАНСКИ СПОРТСКИ ТУРНИР
У седишту Градске организације инвалида рада, протеклог викенда, одржан је Видовдански спортски турнир у сарадњи са Савезом инвалида рада Војводине. Турнир се већ традиционално организује почетком јула.

Учесници турнира биле су сродне организације у оквиру Савеза инвалида рада из Панчева, Ковачице, Беле Цркве, Пландишта и организација инвалида рада Вршац као домаћин турнира. Такмичење чланова удружења организовано је у пикаду, висећој кугли и голићима.

Догађају су присуствовали, чланица Градског већа за социјална питања Маја Ристић Лажетић, која је гостима пожелела добродошлицу у наш град, успешно такмичење и пријатно дружење. Локална самоуправа континуирано подржава рад и активности удружења из области социјалне и здравствене заштите кроз финансирање њихових програма путем Јавног конкурса који се реализује два пута годишње , као и кроз организовање манифестација, разних свечаности, стручних трибина, превентивних здравствених прегледа, обележавање важних датума и других активности у циљу унапређења квалитета и услова живота наших осетљивих друштвених група.  

Извор: vrsac.com