ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ФУДБАЛСКОГ ТЕРЕНА СЦ „МЛАДОСТ“

Александар Стевановић, градоначелник Панчева, обишао је фудбалски терен на СЦ „Младост“, који је реконструсан и прекривен новим „зеленим тепихом“, најмодернијом вештачком травом.

– Још један објекат спортске инфраструктуре у нашем граду који смо реконструисали. Као што смо и обећали терен је готов и предат је ЈКП „Младост“ на управљање. Можемо да се уверимо да смо добили фудбалски терен с вештачком травом који је најмодернији у овом делу Европе, јер терен као испуна има плуту, а не гумени гранулат. Поносни смо, јер је град Панчево пионир у изградњи оваквих терена у Републици Србији сигурно, а представља инфраструктуру која ће се дуго користити на радост свих нас. Ова инвестиција спроведена је из буџета града Панчева, а за реализацију издвојено је 78 милиона динара. Циљ реконструкције постојеће спортске инфраструктуре коју имамо у нашем граду је да привучемо што већи број деце да се бави спортом, а велики број малишана моћи ће на овом терену да тренира. Да поновим, град Панчево је град спорта и град шампиона, зато ћемо се и даље трудити да у сваком сегменту унапредимо спорт у нашем граду“ изјавио је градоначелник Стевановић.

Такође, из буџета града Панчева издвојена су средства за израду пројектно-техничке документације за изградњу новог стадиона у граду, као и средства за рехабилитацију трим стазе у Народној башти, јер је веома важно да и рекреативци имају задовољавајућу инфраструктуру какo би могли неометано да се баве спортом.

Инфо:  pancevo.rs