ТОКОМ АВГУСТА НАСТАВЉА СЕ БОГАТ МУЗИЧКИ И ЕДУКАТИВНИ ПРОГРАМ У ПАНЧЕВУ
Град Панчево се и ове године потрудио да нашим суграђанима улепша вреле летње дане разним културним садржајима. У градском парку ће се и током августа наставити богат низ музичког, уметничког и едукативног програма. Kултурно лето у Панчеву се наставља.

Промена у односу на претходне године је то што ће велики број догађаја да буде приређен у Градском парку и то у „Kругу“ као и на платоу испред Народног музеја. Ове године смо припемили богат и занимљив програм , покушали смо да будемо другачији у односну на претходне године, покушали смо да направимо разноврстан програм што се тиче музичког и осталих програма, рекла је Марија Јевић, чланица Градског већа задужена за културу и омладину. Већ од 01. августа посетиоце Kултурног лета очекује музика Битлса, а 02. августа у дворишту Народног музеја одржаће се књижевно вече ‘’Прича о доктору Алексићу”.

Љубетиљи плеса 03. августа моћи ће да уживају у ‘’Со данцо самби- плеши до Риа”, а како каже, Марија Јевић, чланица Градског већа задужена за културу и омладину и у наредним недељама нас очекује богат прогам. Ове недеље имамо и књижевно вече о доктору Алексићу, мени је јако драга прича о нашем суграђанину кој је у Панчеву извео први лет, један интересантан човек кој је био доктор, притом је конструисао авион који је и полетео. Такође ће се одржати и квизмислилац, позивам све грађане који су заинтересовани да дођу и да се такмиче и можда освоје неку лепу награду, рекла је Марија Јевић, чланица Градског већа задужена за културу и омладину. Програм Kултурног лета ће се и ове године завршити почетком септембра са Данима панчевачког рок енд рола који ће се одржати на Палтоу Kултурног Центра Панчево.

Извор: vojvodjanski.com