СЕЗОНА НА ОЛИМПИЈСКОМ БАЗЕНУ ПОЧИЊЕ У СУБОТУ 18. ЈУНА
Купалишна сезона на Градском олимпијском базену почиње у суботу 18. Јуна. Градски олимпијски базен радиће сваког дана од 10:00 до 19:00, а целодневна улазница остаће непромењена и износиће 250 динара, док ће деца до 12 година старости и пензионери исту плаћати свега 100 динара, колико ће стајати и цена изнајмљивања лежаљке чији је капацитет због великог интересовања проширен у односу на претходне сезоне.

Претплатне карте за целу сезону могуће је купити у Центру Миленијум по цени од 5.000 динара, док је за запослене у вршачким фирмама куповина сезонских карата омогућена на пет једнаких месечних рата. Свим посетиоцима, као и претходних година на располагању је и Плажни бар који нуди велики асортиман пића, хране и сладоледа. "Безбедност купача је као и раније најважнија, тако да Олимпијски базен током целог радног времена покривају професионални спасиоци који поседују све неопходне лиценце, а Завод за јавно здравље Панчево вршиће проверу квалитета воде у базену сваке недеље, иако је ова законска обавеза предвиђена једном месечно.

У оквиру комплекса, за најмлађе купаче радиће дечји базен, док су од прошле године доступне и нове свлачионице са тушевима." саопштили су из Центра Миленијум којем је Град Вршац поверио управљање првим Олимпијским базеном.

Извор: vrsac.com