Град Вршац покренуо пројекат студентске картице
У сарадњи са Домом Омладине и локалним привредницима Град Вршац је покренуо пројекат, који се тиче студентских картица. Циљ је да се студентима између 18 и 30 година, који имају пребивалиште на територији Града Вршц, омогуће одређене погодности као што су: попусти на путничке линије превозника у аутобуском саобраћај у свим правцима ван Града, повластице у институцијама културе, спортским објектима, школама страних језика, пекарама, копирницама, али и многе друге повластице које студенти стичу својим статусом.


Пријава за студентске картице вршиће се путем сајта Дома Омладине Вршац, попуњавањем формулара, а преузимање и добијање свих детаљнијих информација, моћи ће да се обави, лично, у наведеној установи, која се налази на новој адреси, у згради куле Центра "Миленијум".


Како је истакла градоначелница Вршца Драгана Митровић, поред повећања материјалне помоћи за студенте, Град је припремио пројекат који ће омогућити бројне бенефите за студенте.


-Студенти свих високошколских установа у Србији, приватних и државних факултета, високих школа струковних студија и академија струковних студија, пријављених у Вршцу, уживаће у бројним повластицама. Распон попуста ће се кретати од 20 до 50 процената, зависно од услуге. Позивам све заинтересоване студенте да се пријаве, као и све одговорне локалне привреднике да се укључе у пројекат. Ово је само почетак развоја и напретка за наше студенте, а локална самоуправа ће се усредсредити на развој политике младих- истакла је градоначелница.


Фото- Град Вршац