ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА БЕЛЕ ЦРКВЕ ПРИПРЕМИЛА БОГАТ ПРОГРАМ ЗА ДЕЦЕМБАР

Туристичка организација Беле Цркве знатно је обогатила своју понуду током ове године. Зато ће и током децембра бити организовани сада већ традиционали догађаји, а за све љубитеље клизања поново ће у центру места бити постављено и клизалиште.

Туристичка организација у Белој Цркви током 2022. године организовала је све манифестације по којима је ово јужнобанатско место познато. Према речима Новице Јовановића, директора Туристичке организације, понуда им је из године у годину све боља и садржајнија, јер и већи број људи долази на одмор овде.

Поред манифестација које су организоване током целе године, и у децембу све љубитеље доброг провода очекује доста изненађења.

  • Истичемо три битна догађаја. Kлизалиште ће и ове године бити постављено у Белој Цркви на платоу испред пијаце. Новогодишњи базар ће бити у Градској галерији у Белој Цркви. Ту ће бити укључена и Удружења жена са територије општине. И ове године наши најмлађи мештани ће дочекати подводног Деда мраза, који ће доћи са рониоцима, истакао је Јовановић.

Бела Црква се налази у близини Београда, Панчева и Новог Сада па велики број гостију долази из ових места. Већ почетком наредне годне очекује их сајам туризма у Београду где ће представи понуду за 2023. годину.

Извор: pancevoinfo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *