У ОKВИРУ ПРОСЛАВЕ ДАНА ГРАДА ПАНЧЕВА УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ УЧЕНИЦИМА ЗА ПОСТИГНУТЕ УСПЕХЕ
Александар Стевановић, градоначелник Панчева уручио је награде најуспешнијим ученицима у оквиру прославе Дана града Панчева. Додели награда, основцима и средњошколцима који су постигли одличне резултате на државним, али и међународним такмичењима током протекле школске године, присуствовали су и Татјана Божић, члан Градског већа града Панчева задужена за образовање и Драгољуб Цуцић, руководилац Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“ из Панчева.

„Поносан сам када видим колико је ученика који су постигли успех на државном или међународном школском такмичењу и ако то није ни мало лако. Град Панчево је поносан на ваше успехе, знање и жељу да напредујете. Увек ћемо вам бити подршка на путу до нових достигнућа.

Ви сте наша садашњост и светла будућност у коју верујемо! Постигли сте успехе вредне дивљења, на томе вам од срца честитам! Награде су само један скроман начин да вас похвалимо и истакнемо ваш труд, рад и залагање. Надам се да ћете својим примером подстаћи и друге, како би вас следеће године било још више. На вама је да наставите да се усавршавате, да надограђујете знање и нижете нове успехе. Искористите свој потенцијал и све могућности које вам се нуде како бисте постигли све оно што желите.

Још једном вам честитам на постигнутим успесима“, рекао је Александар Стевановић ученицима у препуној сали Градске управе. За постигнуте резултате награђено је 114 ђака основних и средњих школа, а из буџета града Панчева за ту намену издвојено је скоро 800.000 динара.

Извор: pancevo.rs