ЖЕЛЕЗНИЧАР ДОЧЕКУЈЕ ЗЛАТИБОР

Фудбалери „Железничара“ одрадили су данас први тренинг на новој травнатој подлози у СЦ „Младост“. Ово је уједно увертира за оно што следи, а то је почетак сезоне у Првој лиги Србије. У Панчево 1. августа стиже Златибор, а утакмица на овом истом терену почиње од 17.30. Фудбалери „Железничара“ ушли су у последњу недељу пред почетак Првенства.

Игор Савић, шеф стручног штаба ФK „Железничар“ истиче да је екипа спремна за почетак сезоне и да на терен излазе у пуној форми. – Направили смо одличну екипу и то не треба крити. Наше амбиције су највеће тачније желимо да уђемо у Суперлигу. Мислим да смо погодили са појачањима али такмичење је једно, припремни период друго. Познавајући момке и гледајући како су радили овај претходни период, видим да имају велику жељу да се у најбољем светлу представе панчевачкој публици.

Позвао бих све Панчевце да дођу у понедељак и да нам буду подршка. Прво коло је увек најтежи. Сви очекују победу.Ми јесмо фаворити и не треба да бежимо од тога. Мислим да ћемо учи у утакмицу са сто посто наших могућности и мислим да уз велико подршку публике победа неће изостати. – истиче Игор Савић, шеф стручног штаба ФK „Железничар“. Уз несебичну помоћ Града Панчева, на Спортском центру „Младост“ изникао је модеран травнати „тепих“, на радост бројних љубитеља фудбала. Савић каже да је то терен за понос, за шампионе, али и за нове генерације фудбалера. – Данас смо после доласка са Златибора први пут изашли на наш нови терен који феноменалан и који ће много помоћи нашој екипи. Овим путем бих се захвалио граду Панчеву на феноменалној инвестицији за нас али и за будуће генерације. Град у права су све учинили што је до њих. Сад је од првог кола све на нама. Мислим да смо се добро припремили. Момци су одлично радили. Прве три недеље смо били у Панчеву, онда смо две недеље провели на Златибору.

Припремни периодсмо прошли без повређених играча. Одиграли смо низ контролих утакмица са позитивним резултатима и мислим да смо добили једну озбиљну групу која ће конкурисати за предстојећу сезону. – рекао је Савић. Утакмица против Златибора се игра у понедељак, 1. августа, у 17:30 на новом терену Спортског центра „Младост“.

Извор: vojvodjanski.com